Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Patryk Rzadkowski Maka Firestarter Bliza Lembkerson michalsa (9411 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
sih87 napisał:Czyli wnioskuję, ze Tobie się musi strasznie nudzić tutaj, bo tyle na forum siedzisz i piszesz..
... Ot taka małą złośliwość z mojej strony

---
DLACZEGO ZARAZ ZŁOŚLIWOŚĆ ... ? , coś ostatnio za często asekuracyjnie , używasz tego stwierdzenia .
---
Tak ... ostatnio tak od trzech lat , zaczyna Mi się Nudzić w Norge , do tego stopnia , że powoli zaczynam Olewać wszystko ... !!! .
---
Oraz totalnie , zaniedbuję Własną Osobę i gdyby nie Internet , oraz Fora Społecznościowe , to pewnie było by jeszcze gorzej .
---
Ostatnio , nie Mam po prostu wizji ... na dalszą lub bliższą przyszłość ... / wegetuję /
---
Zgnuśniałem totalnie i pewnie , gdyby nie podstawowe czynności , jakie trzeba wykonywać wokoło siebie by żyć ... to "gniłbym" ... nieprzerwanie ...
---
A na Moje Nieszczęście Bardzo Pomaga Mi w tym Moja Firma która co i rusz wysyła Mnie na Płatne urlopowanie ... NIESZCZĘSNY PERMMITTERING ...!!! .
---
Z SAMEGO POCZĄTKU , TO I BYŁEM Z TAKIEGO STANU RZECZY ZADOWOLONY , tłumacząc sobie iż odbieram wszystkie te wolne , co nie miałem w Polskich Firmach po Budowach .
---
Jednak teraz mam już tego dosyć ... przejadłem się tym wolnym .
---
Niemniej jak na razie , nic nie czynię sensownego , by taki stan rzeczy zmienić ...
---
ECH ... specyficzne wołanie o pomoc , na pustyni ... pełnej Ludzkiej , Zimnej ... Życzliwości ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
sih87 napisał:
...Czyli wnioskuję, ze Tobie się musi strasznie nudzić tutaj,
bo tyle na forum siedzisz i piszesz..
Ot taka małą złośliwość z mojej strony...

Sih87, cale szczescie!
Gabi to podpora naszego forum!

Ja juz POKOCHALAM posty Gabriela!!!

Zreszta Ciebia rowniez bardzo SZANUJE!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
beauty napisał:
sih87 napisał:
...Czyli wnioskuję, ze Tobie się musi strasznie nudzić tutaj,
bo tyle na forum siedzisz i piszesz..
Ot taka małą złośliwość z mojej strony...

Sih87, cale szczescie!
Gabi to podpora naszego forum!

Ja juz POKOCHALAM posty Gabriela!!!

Zreszta Ciebia rowniez bardzo SZANUJE!!!

Miło mi, a czymże się przyczyniłem? Moge wiedziec?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(uk_kedar)
Wiking
czyli dyskusja zeszła na tematy poboczne...
wracając jednak do tematu ja nie próbuję tylko dostałem pewnego rodzaju propozycję pracy i teraz chciałem ją skonfrontować z realiami..
jeżeli jest ktoś w temacie proszę o info
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
Wiem, że kadra sprzedawców z niskimi kwalifikacjami, jak technicy maja mniej niż 200 NOK na godzinę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
uk_kedar napisał:
Dyplom jest zatwierdzony.
Cóż to znaczy zarobki normalne?

Bez zlosliwosci, ale wystarczy poszukac w internecie, wykazac minimum wysilku we wlasnej sprawie

"Lønnsnivå - Apoteker
Tall fra Norges Farmaceutiske Forening viser at gjennomsnittlig månedslønn for en apoteker vil være mellom 46 483 kroner og 59 075 kroner." Tak bylo 3 lata temu. Czyli w stosunku do wyksztalcenia zarobek normalny.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(uk_kedar)
Wiking
bardzo dziękuję Hilton
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Kamilla La
(kala86)
Wiking
witam. chcę wrócić do tematu farmaceutów w Norwegii. wynagrodzenie już znam, więc pytam o specyfikę pracy. być może te pytania są dziwne dla laików, ale z takimi problemami borykają się farmaceuci w Polsce.

1. mam spodziewać się czegoś w stylu polskiego DOZ-u, czy czeka mnie miła niespodzianka?
2. jakie są relacje zawodowe magistrów z lekarzami, licencjatami i technikami?
3, czy wiedza farmaceutów jest lepiej wykorzystywana niż w Polsce?
4. czy realizując recepty farmaceuta zawsze sprawdza np. interakcje między lekami, korzystając z bazy danych o pacjencie?
5. czy farmaceuta jest obciążany pracą, do której nieszczególnie potrzebne jest posiadanie tytułu magistra?
6. czy pracodawca dba o pracownika?
7. i jeszcze pytanie o to, która sieć jest najlepsza dla pracownika z Polski?

uprzejmego farmaceutę proszę o pomoc!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
Podlaczam sie pod poprzedni post. Prosilbym o choc czesciowe wypowiedzenie sie a temat charakteru pracy farmaceuty w Norwegii.
Do powyzszych pytan chcialbym dopisac nastepujace:

Czy specjalizacje zrobione w Polsce sa respektowane przez norweskie prawo? Jesli nie to czy istnieje mozliwosci kontynuowania lub zapoczatkowania takowej juz na miejscu?

pozdrawiam serdecznie,
Jakub
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
kala86 napisał:
witam. chcę wrócić do tematu farmaceutów w Norwegii. wynagrodzenie już znam, więc pytam o specyfikę pracy. być może te pytania są dziwne dla laików, ale z takimi problemami borykają się farmaceuci w Polsce.

1. mam spodziewać się czegoś w stylu polskiego DOZ-u, czy czeka mnie miła niespodzianka?
2. jakie są relacje zawodowe magistrów z lekarzami, licencjatami i technikami?
3, czy wiedza farmaceutów jest lepiej wykorzystywana niż w Polsce?
4. czy realizując recepty farmaceuta zawsze sprawdza np. interakcje między lekami, korzystając z bazy danych o pacjencie?
5. czy farmaceuta jest obciążany pracą, do której nieszczególnie potrzebne jest posiadanie tytułu magistra?
6. czy pracodawca dba o pracownika?
7. i jeszcze pytanie o to, która sieć jest najlepsza dla pracownika z Polski?

uprzejmego farmaceutę proszę o pomoc!

ad 3 i 4
Ich wiedza jest rozna, tak jak w wszedzie. Raz sie spotkalem z farmaceutka co nie wiedziala co to jest lidokaina... Jednak po jednym przypadku nie ma co osadzac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok